Anlamlı Doğum Günü Mesajları

Herkesin hayatında muhakkak önemli gün ve anlar mevcuttur. Bu anlar insanın yaşamında her daim güzel olarak geçirmek istediği ve ileride hatırladığında hoş bir hatıra olarak anımsayacağı zaman dilimleridir. İşte bu tür özel anların en önemlileri arasında yer alan doğum günleri de her sene büyük bir heyecanla kutladığımız özel zamanlardan biridir. Nitekim hem kendimiz açısından hem de sevdiklerimizin doğum günlerini kutlamaya özen gösteririz. Çünkü doğum günü olan sevdiklerimiz kadar bizler için de önemli günlerden biri olmaktadır o günler. Dolayısıyla bu tür özel günlerde sevdiklerimize olan sevgimizi belli etmemiz için de birtakım yöntemlere başvururuz. Kimi zaman doğum gününü kutladığımız kişilere özel hediyeler alırken kimi zaman da onları ne kadar önemsediğimizi ve onlara ne kadar değer verdiğimizi güzel sözler ile ifade ederiz.


Doğum günü sözleri bu noktada, doğum gününü kutladığımız kişiye karşı duyduğumuz sevginin bir nişanesi olarak öne çıkmaktadır. Zira en güzel doğum günü sözleri ile sevdiklerimizin doğum günlerini özenle kutlayarak, onların hayatımızdaki yerini ve onlara karşı gösterdiğimiz değeri bilmelerini isteriz. Bu sebeple bu tür güzel ve anlamlı sözler her doğum gününde özellikle ihtiyaç duyduğumuz özel ifadeler arasında yer almaktadır. Doğum gününü kutlayacağımız kişilerin sevincine ortak olmak ve onlara karşı duyduğumuz sevgiyi belli etmek adına doğum günü mesajları atarız. Bu noktada sevdikleri için özel bir mesaj oluşturmak isteyen kişilere fikir vermek maksadıyla güzel doğum günü sözleri listemizden yararlanabilirsiniz:


Canım [Arkadaşım, Eşim, Sevgilim], doğum günün kutlu olsun! Seni her gün olduğu gibi bugün de özel hissetmeni ve hayatının en güzel anlarını yaşamanı diliyorum.iyi ki varsın.

İyi ki doğdun, sevgili [Arkadaşım, Eşim, Sevgilim]! Kalbimdeki yerin daima özel ve benim için çok değerlisin. Umarım bu doğum günün, tüm dileklerinin gerçekleştiği bir başlangıç olur. Mutlu yıllar!

Doğum günün kutlu olsun! Seni sevmek, yanında olmak ve mutlu etmek her daim benim için bir ayrıcalık. Yeni yaşında sağlık, mutluluk ve başarı dolu günler seninle olsun.

Bugün senin doğum günün, Canım [Arkadaşım, Eşim, Sevgilim]! Sana hayat boyu süren bir sevgi, neşe ve huzur diliyorum. Umarım bu özel gününde tüm dileklerin gerçekleşir. Nice mutlu senelere!

Doğum günün kutlu olsun! Seninle birlikte geçirdiğim her an, bana ne kadar özel bir insan olduğunu hatırlatıyor. Yeni yaşın sana sevdiklerinle birlikte bol mutluluk ve güzellikler getirsin.

İyi ki doğdun! Bugün senin doğum günün ve sana olan sevgim her geçen gün daha da büyüyor. Seninle beraber nice güzel anılar biriktireceğimize olan inancım tam. Sevgilerimle.

Doğum günün kutlu olsun! Hayatıma getirdiğin neşe ve mutluluk için sana minnettarım. Umarım bu yeni yaşında hayallerin gerçek olur ve tüm isteklerin yerine gelir.

Bugün doğum günün ve seni ne kadar sevdiğimi bir kez daha hatırlatmak istedim. Umarım bu özel gününde yüzün hep güler, kalbin hep mutlu olur. Nice yaşlara!

Her doğum günü kişilerin hayatında açtığı yepyeni bir sayfadır. Senin de açtığın bu yeni sayfayı gönlünden geçtiği gibi doldurmanı diliyor, doğum gününü kutluyorum. Nice mutlu yaşlara…

doğum günü sözleri

Yeni yaşında tüm acı ve korkularını geçmişte bırakmanı, geleceğe umut ve kendine güvenle bakmanı dilerim. İyi ki doğdun, iyi ki tanımışım seni. Sen hayatımda gördüğüm en özel kişisin. Her şey gönlünce olsun.

doğum günü sözleri

Her ne kadar senin için çok önemli olan bugünde yanında olamasam da sana kocaman sevgilerimi gönderiyorum. Seni tanıdığım günden bu yana hayatımda yer ettiğin için sana teşekkür ediyorum. İyi ki doğdun, iyi ki benimlesin.

doğum günü sözleri

Yeni bir yaşına girdiğin bu mutlu günde, üflediğin her mumda her bir dileğinin gerçek olmasını temenni ederim. Yüzünden gülücük hiç eksik olmasın, yeni yaşında başarı ve mutluluk yakanı bırakmasın.

doğum günü sözleri

Doğum gününü en içten dileklerimle kutlar, yeni yaşında sana tüm sevdiklerinle beraber geçirebileceğin mutlu ve sağlıklı yıllar dilerim. İyi ki doğmuşsun.

doğum günü sözleri

Yeni yaşınla beraber atılacağın yeni maceralarda her zaman en yüksek puanı toplaman ve yaşam denen oyunun bütün bölümlerinde birinci gelmen dileğiyle, doğum günün kutlu olsun.

doğum günü sözleri

Doğum günün kutlu ve mutlu olsun. Yeni yaşın sana sağlıklı, huzurlu ve bol şanslı dopdolu bir ömür getirsin. Nice güzel yaşlara…

doğum günü sözleri

Hayatında bu yaşına kadar istediğin her şeyin gerçekleşmesini ve esenlikler diliyorum. Doğum günün kutlu olsun kalbindeki sevgi bir an olsun bile eksilmesin. İyi ki doğdun.

doğum günü sözleri

Bu özel ve mutlu gününde yanında olamadığım için üzgün olsam da senin yeni yaşını kutlama heyecanına ve sevincine ortak oluyorum. Seni tanıdığım için dünyanın en şanslı insanı olabilirim. Kalbim ve aklım daima seninle, iyi ki doğdun.

doğum günü sözleri

Dostluğumuzu daha da pekiştirecek bir yıl olsun. Yeni yaşın sana mutluluk, huzur ve şans getirsin. Doğum gününü kutlar, her daim yanında olduğumu bilmeni isterim. Nice mutlu senelere…

doğum günü sözleri

Doğum Günü Mesajları ve Sözleri İçin En Komik Seçimler


Doğum günleri büyük bir heyecan ve coşkuyla beklenir. Dolayısıyla doğum gününü kutlayacak olan kişiler sevinçlerini dostlarıyla doyasıya eğlenerek kutlamak isterler. Bu noktada bazı durumlarda kısa doğum günü sözleri seçeneklerinin yanında komik doğum günü sözleri de pek çok kişi tarafından ilgi çekici bulunmaktadır. Hatta doğum günlerinde özellikle tercih edilen komik içeriğe sahip sözler, doğum gününü kutlayan kişi ve mesajları gönderen kişi arasındaki samimi dostluğu da pekiştirmesi bakımından önem teşkil etmektedir. Çünkü komik içeriğe sahip doğum günü sözleri ile birbirlerini güldürmeyi başaran kişiler, çok daha eğlenceli ve içten bir dostluğa yelken açarlar. Bu sebeple özellikle internet üzerinde pek çok kişinin doğum günü sözleri seçimlerinde bu tür tercihler yaptığı görülmektedir. Komik içeriğe sahip kısa doğum günü sözleri listesini yazımızın devamında bulabilirsiniz:


Mutluluk dolu yaşlara, bakım yap azcık kaşlara. Bugün senin doğum günün, unutalım kederini dünün.

Yorumlar